Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Dimecres, 09 Octubre 2013 00:00

15è Aniversari

 

El 10 d'octubre del 1998, els companys Anna Is, Lluís, Eduard, Agustí i Josep, es van reunir al Centre de Lectura de Reus per començar un projecte musical que van presentar de manera oficial el 2 de maig de 1999 al Teatre Bartrina de la ciutat.

Des de llavors el grup ha acumulat més de 500 actuacions, ha participat en desenes de trobades de grups d'havaneres, han canviat alguens cares dintre del grup i hem passat repetides vegades per l'estudi de gravació, amb el CD del quinzè aniversari, ja portem quatre gravacions editades.

És per això que el grup vol agrair a tots aquells que d'una manera o altra han ajudat a que el grup hagi estat possible i haguem pogut arribat fins aquí.

També volem oferir el més sincer reconeixement i agraïment per tot el suport, paciència i estimació de les nostres respectives famílies. Al Martí. A tots els amics, coneguts i seguidors de l'havanera amb els que ens hem anat trobant al llarg d'aquests anys. I com no, als companys que han format part d'aquest grup, han dedicat esforços i han compartit amb nosaltres moments tant entranyables que no s'oblidaran mai.

A tots ells i a cadascun de vostès els volem agrair el seu interès i a la vegada convidar-los a qualsevol de les cantades que esperem realitzar durant la que serà la quinzena temporada del grup.

 

Moltíssimes gràcies de tot cor i per molts anys, Les Veus de Reus.

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials