Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Dimarts, 04 Març 2014 00:00

Presentació del nou CD La Frau

 

Ja tenim acabat el nostre quart treball discogràfic titulat "LA FRAU".

El proper 23 de Maig a les 19:30 h. al Teatre Bravium de Reus presentarem el nou CD  i també celebrarem el concert homenatge del quinzè aniversari. És un gran honor per a nosaltres convidar-los a què ens acompanyin el proper divendres 23 de Maig al Bravium  i esperem que gaudexin força d'aquest enregistrament.

LA FRAU és com els mariners anomenen a la mar de la nostra costa, des de el cap de Salou fins al delta de l'Ebre, és a dir a les aigües del golf de Sant Jordi. Amb aquest títol volem ajudar a mantenir viva la toponímia del nostre litoral.

Moltes gràcies per aquests quinze anys i els esperem el proper 23 de Maig al Teatre Bravium de Reus. Desitgem que els hi agradi i que puguin disfrutar del resultat del nostre treball.

Més en aquesta categoria: « 15è Aniversari Entrevista a Cadena SER »

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials