Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Divendres, 16 Mai 2014 00:00

Actuació a La Bella Lola

El passat dissabte dia 10 de maig, el grup va tindre l'honor d'actuar a la coneguda Taverna de La Bella Lola per celebrar el quinzè aniversari i presentar el darrer treball discogràfic, LA FRAU. Per deixar constància del nostre pas, es va fer entrega d'un detall dibuixat pel company Josep Risueño a en Paco, el propietari.

Volem agraïr la bona acollida i l'excel·lent tracte rebut de part d'en Paco i la Pepi i també agraïr la presència dels amics que ens van venir a escoltar.

Esperem tornar-hi ben aviat!.

 

IMG 5800

 IMG 5807

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials