Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Dimecres, 21 Mai 2014 00:00

Entrevista a Ràdio Palafrugell

El diumenge 18 de maig Les Veus de Reus vam ser entrevistats al programa La Xefla de Ràdio Palafrugell presentat per Lluís Armengol. A l'entrevista vam repassar els temes destacats del grup com la presentació del nou CD, el quinzè aniversari, l'història del grup i com es viuen les havaneres i el cant de taverna avui en dia a les comarques tarragonines.

És important destacar el significat del nom del programa, una xefla en argot popular de Palafrugell fa referència a una xerrada informal entre amics.

 

Per escoltar l'entrevista cliqueu damunt de la fotografía.

 

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials