Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Dissabte, 24 Mai 2014 00:00

El concert del quinzè aniversari i la presentació de LA FRAU

Bravium.1

Gràcies, gràcies i més gràcies!!! Això és tot el que podem dir després de celebrar el concert d'homenatge als quinze anys d'existènica del grup acompanyats de la gent més fidel, íntima i propera que ens ha vist néixer i créixer com a grup.

També va ser un privilegi gaudir de la conducció de l'acte a càrrec de Josep Maria Roig Rom, precisament la mateixa persona que es van encarregar de conduïr la presentació oficial del grup al maig del 1999 i com no, gràcies al Martí, a l'Anna Is i al Lluís que sempre formaràn part d'aquest grup.

Gràcies també a l'Alberto Merino, que va ser el responsable de la il·lustració i el disseny gràfic de la caràtula de LA FRAU i a en Pau Fargas, el tècnic de so que va plasmar el nostre so i la nostra essència en CD amb enormes dosis de paciència i de bon humor.

Per acabar, gràcies a tota la gent que ha et possible que hàgim pogut arribar fins aquí, a tots i a totes aquells/es que en algun moment de la seva vida han sigut Les Veus de Reus o que s'han sentit part de Les  Veus de Reus. I també a tota la gent que ens ha seguit i ha vist com el grup evolucionava en tots aquests anys, a ells i per tots vostès moltíssimes gràcies.

 

Per molts anys, Les Veus de Reus.

IMG 5905

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials