Benvinguts a l'espai web del grup d'havaneres Les veus de Reus, un espai on podreu conèixer la nostra història, evolució i visió particular del repertori d'havaneres. Des de l'octubre de 1998, hem acumulat més de cinc-centes actuacions i quatre enregistraments discogràfics, contribuïnt a mantenir viva l'essència de la cantada d'havaneres i el cant de taverna. Una essència marcada pel caràcter festiu i artístic -ambientada en el món mariner- fruit de la improvisació i la espontaneïtat. Per nosaltres tant les havaneres com el cant de taverna són un gènere viu, en constant transformació que ens parlen d'ahir i d'avui i que gràcies a la música, no tenen fronteres.

Dimarts, 10 Març 2015 08:00

Presentació del llibre El llegat indià a les comarques de Tarragona

El proper dilluns 23 de març a les 19:30h. hi haurà la presentació del llibre El llegat indià a les comarques de Tarragona escrit per Tate Cabré, al Palau Bofarull del carrer Llovera de Reus. L'acte comptarà amb la participació del prol·loguista del llibre Martín Rodrigo, la mateixa autora i el president de la diputació el sr. Josep Poblet.

Les veus de Reus serà l'encarregat de clausurar la presentació amb una breu actuació interpretant les havaneres més emblemàtiques del repertori. Els esperem.

portadabaixa

Tate Cabré Massot

Contacta

  • Telèfon: Josep (977319217)
  • Mòbil: Josep (690193984)
  • Mòbil: Agustí (630926077)
  • Correu-e: lesveusdereus@gmail.com

Xarxes socials